Post by hofffeedbmalmtechkra on Feb 24, 2022 17:00:47 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reāla nauda bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Tas ir labi, bet es pabeidzu spēli 15 minūtēs
Lūdzu, izveidojiet vecumu of war 2, lai mēs visi varētu to spēlēt
Nepieciešams līdzsvarot, pēdējo posmu nevar pabeigt, datoram ir daudz naudas, pat ja tas nenogalina manu karavīru. Sūc!
Man ļoti patika šī spēle, kad es biju bērns, un es zinu, kā to izmantot, man patīk 5
Kaitina tas vienkāršais fakts, ka nevarat izslēgt skaņas efektus
Vai es varu saņemt atmaksu?
Man patīk šī spēle, bet .Ir izmantots daudz citu lietu, kuras viņi noņēma. Piemēram, mēs varētu uzlabot vienības, un es joprojām atceros dino braucēju, kuram bija 2 braucēji. Bet tomēr tā ir jauka spēle.
Tā ir vecā labā klasiskā tiešsaistes datorspēle, ar jauniem režīmiem un ātru grafiku, bet jaunie režīmi maksā 5,99 USD katrs?!?!?!?! Tas ir absurdi, tas ir dārgi par tik mazu saturu, izmēģiniet 1,99 vai 0,99, jūsu pārdošanas apjomi pieaugs raķeti un tāpat būs jūsu STARS
Nav jēgas spēlēt šo spēli... tā nepavisam nav bezmaksas spēle. Tā tiešām ir jūsu laika un naudas izšķiešana.
Man tas patika, bet tā ir mazliet pirms tam izveidotas spēles kopija
Age of War Estrategia pxb
Tiešām jauka spēle, bērnībā man patika spēlēt uz pc un nekas nav mainījies. Bet man ir viena problēma: kāpēc spēle nevar saglabāt progresu, es domāju, ka ir patiešām kaitinoši restartēt no akmens laikmeta katru reizi, kad palaižat lietotni.
Edge dueti ddhd sssfdcdggcf ssf Ryde drag cuffed Frenchy dgf ghddfg c sunil df sunil df f sunil d Ryde gddft fer ft
Nosaukums
Klasisks zibspuldzes laika kavēklis. Pēc tam viņi pievienoja spēles režīmu par 6,99 USD. Vai tas tiešām bija vajadzīgs?
Tas būs foršāk, ja šajā spēlē ievietosit vairākus spēlētājus
Zemas kvalitātes spēle, garlaicīga dažu minūšu laikā. Tiklīdz jūs atstājat ekrānu, lai redzētu ienākošos ziņojumus un pof... Jūs atgriezāties pirmajā ekrānā
Age of War Strateške igre wss
Spēle ir ļoti aizraujoša un jautra, taču es vēlos, lai jūs varētu pievienot kaut ko citu, piemēram, datora versijā
tu joko? 7 USD par kaut ko tādu, kas mūs "noturēs" vienu vai divas dienas? Jā pareizi.
Age of War Стратегії gwy
šī spēle ir ļoti laba. jāpievieno vēl dažas lietas. un ir jānovērš puse baltā ekrāna kļūda iepriekšējā laikmetā.
Padariet to vienkāršāku, pls
Dažreiz tas var vienkārši atkārtoties vienā un tajā pašā vecumā, taču tas rada atkarību un patiesībā ļoti jautri
Run Cow Run Action okaj
Tā ir lieliska spēle, taču atbrīvo ģenerāļus. Es zinu, kurš idiots maksātu 7 USD par spēles režīmu
Es nekādā gadījumā nemaksāju šo cenu par atjauninājumu spēlei, kas ir ļoti veca. Bet bezmaksas spēle joprojām ir laba
Ļoti nostalģiski un jautri, ļoti dīvaini, cik dažreiz uzlauztais ir bez maksas
tā ir ļoti interesanta spēle. Iepriekšējā skolā esmu spēlējis ekrānu, jo mācījos internātā un bija dators, kurā mums bija atļauts spēlēt spēles, es to spēlēju tik daudz piektdien, ka pēc tam katru reizi, kad eju uz datorlaboratorija Es vienmēr ieslēdzu V un sāku mācīties un spēlēt šo spēli, un man tas bija ļoti interesanti, mani visi draugi, un es kopā spēlēju šo krēmu, un šajā spēlē viņi ir ļoti ļoti, ir daudz vecuma. izmantot kaujas lidmašīnas
Normāli cīnīties ar priekšnieku ir grūti
Lietotājam: lieliskai spēlei vajadzētu to iegūt. Radītājam: padariet to par brīvu ģenerāļu režīmam. Daudzi cilvēki to vēlas. Ģenerāļu režīma izmaksu vietā ir... uzdrošinos teikt... reklāmas. Izmantojiet vairāku spēlētāju režīmu BEZMAKSAS, lūdzu, lūdzu, lūdzu, lūdzu. Es nevaru to pietiekami uzsvērt. Ja jūs šīs lietas padarītu patiesas, tas būtu lieliski. Paldies, ka izlasījāt, ja to izdarījāt.
Age of War Strategie kcch
7 € par jauno ganemode bez pierādījumiem par to, kas tas ir vai kā tas spēlē. Kaut kā stulbi
Spēle ir diezgan laba
Būtu laba spēle, bet mākslīgais intelekts pēkšņi saņem daudz vairāk naudas un lielgabalu, nekā jūs varat iegūt, kad jūs esat tuvu viņu bāzei, tāpēc nav iespējams uzvarēt, iespējams, jūs varēsit uzvarēt, ja spēlējat ilgu laiku, bet man beidzot kļuva garlaicīgi, jo tas turpināja darīt. ka
brīnišķīga klasika, bet ne viena no manām iecienītākajām spēlēm